Pregătiţi-vă banii şi notaţi-vă preţurile actuale. eMag a stabilit data pentru Black Friday de anul acesta. Când încep promoţiile

Ziarul Financiar 28.10.2017

Black Friday va începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online deja anunţă că peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă. 

„De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni şi vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce îşi doresc clienţii”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Printre produsele care vor fi la preţuri de Black Friday sunt televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope.

La această ediţie de Black Friday vor participa şi peste 4.000 de selleri din Marketplaceul eMag.

Anul trecut de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

 „Având în vedere creşterea constantă de la an la an, ne aşteptăm ca şi Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.