Manda: Sârbu a declarat că a fost martor când Coldea a spus că are soluţie pentru Voiculescu

Autori: Liviu Dadacus , Mediafax 01.11.2017

„Al doilea exemplu pe care a dorit să-l prezinte a fost implicarea persoanelor din conducerea SRI în ce înseamnă postul de televiziune Antena sau Grupul Intact şi a dat exemplu (...) spune că a fost martor când domnul Coldea i-a spus că are soluţie pentru domnul Voiculescu, înainte să se pronunţe instanţa, făcând referire la ce s-a întâmplat la instanţă şi toate aspectele pe care le ştiţi prezentate în spaţiul public”, a spus Manda, după audierea lui Adrian Sârbu.

Potrivit lui Manda, patronul MEDIAFAX a precizat, în faţa Comisiei SRI, că va proba această afirmaţie în instanţă, dacă va fi dat în judecată pentru aceasta.

„L-am întrebat (pe Adrian Sârbu, n.r.) dacă are probe, dacă au fost şi alţi martori, care au fost împrejurările. Domnia sa a spus că nu doreşte să detalieze acum în faţa Comisiei, dar dacă va fi dat în judecată pentru această afirmaţie, fiind mărturia domniei sale în cadrul Comisiei ca deja o probă, dacă va fi dat în judecată va veni cu probe acolo”, a adăugat Manda.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Despre condamnarea lui Voiculescu, în urmă cu câteva luni, Sebastian Ghiţă spunea că aceasta a fost aranjată. Totodată, România TV a prezentat o înregistrare cu fostul preşedinte Traian Băsescu în care acesta vorbea despre mutarea Cameliei Bogdan, cea care a dat sentinţa, în locul magistratului Mustaţă, iar de întreaga situaţie ştia şi adjunctul SRI de la acea vreme, Florian Coldea.