TBI Bank lansează un credit pentru firme acordat exclusiv online, cu o sumă maximă de 67.500 lei

Autor: Roxana Rosu 06.11.2017

TBI Bank a lansat, în premieră în România, un credit pentru întreprinderi acordat exclusiv online, cu o sumă maximă de 67.500 lei, noul produs fiind gândit ca o soluţie rapidă pentru rezolvarea unui deficit temporar de lichidităţi sau pentru a profita de oportunităţile de dezvoltare şi creştere.

Procesul de obţinere durează doar cinci minute şi are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online şi într-un timp foarte scurt, fără a fi necesare o vizită la bancă sau un cont curent la TBI Bank.

"Având ca prioritate nevoile clienţilor noştri, vrem să aducem simplitate prin implementarea unor noi sisteme şi linii de produse online, construite inteligent, flexibil şi orientate spre viitor. Cea mai recentă propunere a noastră reprezintă doar unul dintre produsele pe care le lansăm pe piaţa din România, cu scopul de a fi printre cei care produc schimbarea în mediul bancar local. Sunt bucuroasă că echipa mea are curajul de a dezvolta asemenea produse de pionierat şi de a ne susţine viziunea pe termen lung - aceea de a realiza o schimbare profundă, organică în sistem prin digitalizare", a spus Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Noul produs poate fi accesat la www.crediteimm.tbibank.ro, solicitanţii fiind informaţi constant cu privire la statutul cererii lor, iar numărul de documente necesare este redus la minim.

"Trecerea de la ghişeele băncilor la calculatoare sau dispozitive mobile nu mai este doar o tendinţă, este o realitate pe care trebuie să o acceptăm. Ceea ce face TBI Bank azi se numeşte evoluţie, nu revoluţie. Şi vom continua să evoluăm cu produse noi şi inovaţii gândite în funcţie de nevoile clienţilor noştri. Vom crea o cultură a îmbunătăţirii digitale continue într-un mediu transparent şi reglementat, pentru că noi credem că toată lumea trebuie să poată să se bucure de o viaţă financiară sănătoasă”, a declarat Petr Baron, Managing Director al TBIF Financial services (Olanda), compania mamă a TBI Bank.

TBI Bank este o bancă complet autorizată axată pe clienţi şi IMM-uri ce operează în Bulgaria şi România. Aceasta operează printr-o reţea de parteneri cu peste 5000 de puncte de vânzare, având un total de 69 birouri în ambele ţări şi peste 1,4 milioane de clienţi înregistraţi. TBI Bank este deţinută de TBIF Financial Services (Olanda), o companie 4finance Group (Luxemburg, cu sediul la Riga, Letonia).