Radu Gorduza, şeful Affidea pe România: Estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, focusul este integrarea clinicilor Hiperdia

Autor: Mirabela Tiron 13.11.2017

♦ Grupul Affidea, specializat în servicii de imagistică medicală, a ajuns la 40 de centre medicale, în 19 judeţe pe piaţa locală, anul acesta fiind unul de consolidare a operaţiunilor.



„Focusul principal până la finalul anului 2017 este pe pro­ce­sul de integrare a companiei Hiper­dia. Este un proces complex în urma căruia bunele practici din ambele companii trebuie păstrate şi valorificate pentru că ele repre­zintă active preţioase care ne vor permite să oferim mai multă valoare pacienţilor români şi pro­fe­sioniştilor din domeniul me­dical“, a declarat  Radu Gorduza, country manager al Affidea şi Hiperdia în România.

Anul trecut, grupul Affidea a preluat reţeaua de clinici Hiper­dia, unul dintre cei  mai mari fur­ni­zori privaţi de servicii medicale de pe piaţa locală. Tranzacţia a fost estimată la 40-50 milioane de euro. În România, Affidea, con­tro­la la momentul tranzacţiei o re­ţea de 17 centre de imagistică, me­di­cină nucleară şi tratament al can­cerului, în timp ce Hiperdia, cu afa­ceri de 77 mil. lei în 2015, avea 23 de clinici în oraşe precum Arad, Bistriţa, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Carei, Galaţi, Mier­cu­rea Ciuc, Oradea, Orăştie, Ploieşti, Satu Mare şi Timişoara.