Cargo-Partner îşi stabileşte hub-ul din Cluj într-un spaţiu de 2.700 mp

Autor: Roxana Rosu 21.11.2017

Furnizorul internaţional de transport şi soluţii info-logistice austriac cargo-partner, prezent pe piaţa din România de aproape 20 de ani, a închiriat un spaţiu de depozitare şi birouri cu o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi în parcul logistic TRC Park dezvoltat de Transilvania Construcţii în localitatea Jucu din judeţul Cluj.

Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

”Tranzacţia a fost importantă din perspectiva deschiderii de către Cargo-partner a unui nou hub în Cluj, esenţial pentru extinderea operaţiunilor companiei în regiune. Am oferit suport chiriaşului în identificarea spaţiului potrivit şi împreună cu proprietarul am reuşit să construim o soluţie competitivă şi flexibilă”, a declarat Rodica Târcavu, Partener, Industrial Agency.

Cargo-partner, prezent în  Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Sibiu şi Cluj, va extinde în 2018 spaţiul din Cluj până la 4.000 de metri pătraţi. Compania oferă în România servicii de depozitare şi cross docking, transport rutier, maritim şi aerian.

”Luna Octombrie a acestui an marchează pentru Cargo-partner Expediţii S.R.L. începutul unei noi etape a expansiunii noastre pe piaţa românească, prin inaugurarea celui de-al treilea depozit de logistică şi cross-docking şi anume cel din Cluj Napoca. Am ales să extindem aria de produse pe care le oferim clienţilor noştri din aceasta zona a ţării venind în întâmpinarea lor, ca întodeauna, cu servicii şi soluţii premium”, spuneCosmin Bradea,  Managing Director Cargo-partner. 

Transilvania Construcţii a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30,000 mp spaţii de depozitare la cele mai actuale şi performante standarde de calitate în construcţii şi are în plan  extinderea parcului cu peste 50,000 mp prin  atragerea de noi chiriaşi, atât din sectorul de depozitare/distribuţie, cât şi din domeniul producţiei. Printre chiriaşii acestui parc se regăsesc: DB Schenker, eMag, Purmo, Altex şi AmbaFlex.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare.