”Strigătul” lui Gică Hagi: Multinaţionalele care fac miliarde în România ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri pentru sport

Autor: Pro Sport 21.11.2017

Din postura de campion al Ligii 1 şi investitor al unei sume impresionante în academia de fotbal de la Ovidiu, Gică Hagi şi-a îndreptat atenţia spre autorităţile din România, pe care le-a criticat pentru modul în care se raportează la sportul de performanţă.

Supărat pentru situaţia sportului din România, antrenorul şi patronul de la Viitorul a propus ca un procent mic din profitul multinaţionalelor să fie investit în sport şi chiar a mers la MTS pentru a discuta problema. Rezultatul? O nouă dezamăgire pentru fostul decar al echipei naţionale: "Sunt societăţi mari în România care fac bani. Nu e posibil ca oraşele mari să nu aibă echipe, nu se poate aşa ceva! Multinaţionalele care fac milioane în România, pardon, miliarde, ar trebui să dea 2-3% din cifra lor de afaceri. Am fost la cei de la MTS să le spun asta, erau încântaţi, parcă descoperisem America. Dar tot nu s-a făcut nimic. În România vorbim, plecăm şi la revedere, nimic nu se face", a dezvăluit Hagi.

Citiţi continuarea pe Prosport.ro