World Class este primul chiriaş al parcului de afaceri AFI Tech Park, de lângă hotelul JW Marriott

Autor: Roxana Rosu 28.11.2017

AFI Europe România a semnat cu reţeaua World Class un contract de închiriere pentru un spaţiu de 1500 mp în AFI Tech Park, cel mai nou parc de afaceri al companiei, dezvoltat în Bucureşti, în apropierea hotelului JW Marriott şi a Parlamentului.

World Class România va fi primul chiriaş al campusului, la etajul 1 al AFI Tech Park 1, contractul de închiriere fiind semnat pentru o perioadă de 10 ani.

AFI Tech Park va oferi 56.000 mp GLA de birouri de clasă A, în două clădiri de birouri cu opt etaje şi un turn de 14 etaje, plus peste 5.000 mp de zone verzi. Prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, va fi deschisă în trimestrul doi al anului 2018, oferind un spaţiu de 20.000 mp GLA pentru birouri şi 2.000 mp închiriabili pentru spaţii de vânzare (sală de sport World Class, cantină şi cafenele).

Investiţia în prima fază a proiectului AFI Tech Park este de peste 30 de milioane de euro.

"Suntem mândri să anunţăm primul chiriaş al AFI Tech Park, cel mai nou proiect de birouri de clasa A dezvoltat de compania noastră în Bucureşti. Semnarea unui contract de închiriere pentru 10 ani arată încrederea pe care o au cei de la World Class în proiectul nostru şi în dezvoltarea unei noi zone din Bucureşti. În plus, faptul că parcul de birouri este situat în centrul Bucureştiului şi nu la periferie îi oferă un avantaj unic, căutat de companiile multinaţionale din România", spune David Hay, CEO AFI Europe România.

AFI Tech Park include o sală de conferinţe de 400 mp care va fi folosită de toţi chiriaşii clădirilor de birouri. 

AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea a încă două proiecte: un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătraţi din Arad, a cărui ancoră va fi un hypermarket şi un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidenţial amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătraţi din Bucureştii Noi (sectorul 1 din Bucureşti). 

AFI Europe operează în România din 2005 şi operează printre altele AFI Cotroceni, AFI Ploieşti, AFI Braşov,  AFI Park.