Compania de turism G2 Travel angajează 50 de persoane în centrul din Bucureşti

Autor: Simona Tatu 30.11.2017

Tour-operatorul G2 Travel, pre­zent pe piaţa locală din 2012, vrea să îşi mărească echipa din Bucureşti cu 50 de angajaţi, ajungând astfel la 400 de per­soane. G2 Travel oferă servicii în do­me­niul turismului în Asia, Europa, Orien­tul Mijlociu, America de Sud şi America de Nord.

„Suntem pe piaţă de 5 ani şi mo­men­tan avem 350 de angajaţi în Bu­cu­reşti. În următoarele luni vrem să mă­rim echipa cu încă 50 de persoane, iar joburile pe care le oferim sunt entry-le­vel şi junior-level“, a spus Loredana Amariei, HR Specialist în cadrul G2Travel.

Odată cu extinderea activităţii din Ro­mânia, tour-operatorul şi-a mutat bi­rourile într-un spaţiu mai mare din clă­direa City Offices, fostul City Mall. Biroul de la Bucu­reşti este centrul operaţional al businessului, de unde se ofe­ră suport operaţional pen­tru întreaga companie. 

Businessul din România este operat de firma Global Com­pass RO SRL, cu acti­viţăţi în domeniul serviciilor de rezervare şi asistenţă turis­tică, şi este deţinută de G2 Travel Limited din Hong Kong. În 2016, compania a realizat o cifră de afaceri de 19,5 mil. lei (4,3 mil. euro), în creştere cu 19% faţă de 2015, când au înregistrat afaceri de 16,3 mil. lei (3,6 mil. euro), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.