Forte Partners, în discuţii pentru achiziţia unui nou teren în zona Orhideea pentru o a treia fază a proiectului The Bridge

Autor: Bogdan Alecu 07.12.2017

Forte Partners, compania care dezvoltă proiectul de birouri The Bridge din zona Orhideea din Capitală, este în discuţii pentru achiziţia unui nou teren în zona Orhideea pentru a construi o a treia fază a proiectului The Bridge, având în vedere cererea pentru spaţii office din zonă, potrivit datelor din piaţă. Oficial, acţionarii dezvol­tatorului spun că sunt în căutare de terenuri, analizând posi­bilitatea de expansiune.

„Suntem în con­tinuare în căutare de terenuri în vestul Capitalei şi analizăm orice oportunitate pen­tru extin­derea Forte Partners în această zonă. Avem un portofoliu di­namic de terenuri situate în zone cu potenţial pentru viitoare dez­vol­tări imobiliare, care se poate mo­di­fica în funcţie de ten­dinţele pie­ţei”, a spus Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dez­vol­tatorului.The Bridge este primul proiect ca­re se dă în folosinţă în zona Pasajului Basarab / Gri­viţa care s-a conturat ca noul pol de birouri al Bu­cu­reş­tiu­lui. Forte Partners este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din Bucureşti, cu capital românesc.