Un antreprenor din Piatra-Neamţ, cu vânzări de 5,5 mil. euro din instalaţii termice, vrea să-şi extindă afacerea în franciză

Autor: Mădălina Dediu Panaete 07.12.2017

Compania Dolinex, o afacere de familie specializată în comercializarea de echi­pamente şi accesorii pentru instalaţii termice şi sanitare, va încheia acest an cu afaceri de 5,45 de milioane de euro, în creştere cu 17% faţă de anul precedent.

„Anul 2017 este un an foarte bun. Vom încheia anul cu un număr de 48 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 5,45 de milioane de euro. Anul acesta, am majorat numărul de angajaţi cu 12%, cifra de afaceri cu 17% şi în plus am reuşit să creş­tem numărul de clienţi în distribuţie cu 30%. Această evoluţie s-a datorat dezvol­tării pe orizontală a companiei şi creşterii numărului de clienţi în regiune şi în mediul online“, a declarat Dorin Căpitanu, unul din­tre proprietarii companiei din Piatra Neamţ (jud. Neamţ). El spune că anul acesta chel­tuielile cu salariile, combustibilii, utilită­ţile şi serviciile suplimentare ale companiei au crescut, astfel că marja de profit a rămas la aproximativ acelaşi nivel cu cel din 2016. Anul trecut, marja profitului net al compa­niei s-a situat la 7%, conform datelor de pe mfinante.ro.