Trei curse, una din Bucureşti şi două din Londra, anulate din cauza condiţiilor meteo

Autori: Anca Olteanu , Mediafax 11.12.2017

Cursa British Airways care trebuia să aterizeze la ora 23.00 pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti figurează ca „anulată”, potrivit tabelei de sosiri de pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

O aeronavă British Airways, care trebuia să decoleze la ora 08.00 de pe aeroportul Otopeni, cu destinaţia Londra, a fost, de asemenea, anulată.

Zborul companiei Wizz Air, care urma să ajungă la ora 02.55 în Bucureşti, figurează ca anulat, conform tabelei de sosiri de pe site-ul bucharestairports.ro.

Wizz Air îşi cere scuze clienţilor afectaţi de anulările de duminică din cauza condiţiilor meteo din Europa şi le transmite să contacteze reprezentanţii companiei pentru a putea rezerva un loc pentru un alt zbor sau pentru a primi banii înapoi, se arată în anunţul postat de companie pe Facebook, duminică.

British Airways a trasmis, duminică, pe contul de Twitter, că vremea continuă să influenţeze zborurile în Marea Britanie şi Europa.

Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, duminică, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România au fost nevoiţi să aştepte.

Peste 100 de români au fost blocaţi timp de şapte ore în aeroportul Luton din Londra. În jurul orei 15.00, ora României, oamenii au fost din nou îmbarcaţi, dar zborul a fost din nou anulat deoarece piloţii depăşeau orele de zbor.