Accident grav pe DN1: Cincisprezece persoane au fost implicate, după ce patru autoturisme s-au ciocnit

Ziarul Financiar 02.01.2018

Cincisprezece persoane au fost implicate într-un accident rutier, marţi, pe Drumul Naţional 1, între judeţele Sibiu şi Braşov, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în zona oraşului Avrig, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că 15 persoane au fost implicate în accidentul de pe DN 1, însă doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au fost implicate 4 autoturisme cu un număr de 15 persoane. Doar trei din cele 15 persoane din vehicule necesită îngrijiri medicale. Nu au fost victime încarcerate”, a spus Nistor.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers.

„În accidentul de pe DN 1 – centura Avrigului sunt implicate 4 autoturisme. Şoferul vinovat are 39 de ani, este din Covasna. Circula dinspre Braşov spre Sibiu şi nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta şi a ricoşat în alte două vehicule conduse regulamentar din sens opus”, a spus Welter.

Traficul pe Drumul Naţional 1, în zona producerii accidentului, este blocat la ora transmiterii acestei şriri.