ZF Live. Florin Stoian, fondator al Yellow Menu: „Start-up-urile precum Yellow Menu sunt finanţate colosal în afară. Pentru a deschide în Cluj, noi am avea nevoie de aproximativ 200.000 de euro“

Autor: Alexandra Cepăreanu 10.01.2018
Firma de catering premium Yellow Menu, un business pornit în 2015, a ajuns anul trecut la afaceri de 700.000 de euro şi la o creştere cu 8% a numărului de livrări faţă de 2016, înregistrând 40.000 de livrări pe parcursul anului 2017.
 
„Am avut această creştere de 8% chiar dacă preţurile la pro­du­se­le noas­tre au rămas aceleaşi. Noi încer­căm să oferim clienţilor în fiecare zi o alternativă sănătoasă, ţinând cont că avem o echipă de aproximativ 40 de oameni care pregătesc în fiecare zi 12 feluri de mâncare diferite“, a spus Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.