Holotech, start-up-ul românesc, a obţinut 2 mil. dolari de la un fond american: Vom folosi finanţarea de 2 mil. dolari pentru a dezvolta produsul B2B

Autor: Ioana Nita 09.01.2018

Compania locală Holo­­tech Studios, spe­­­cializată în dez­­voltarea de sol­uţii soft­ware cu aju­torul teh­no­logiei de rea­litate au­g­­men­tată, a obţi­nut o finan­ţare de 2 mil. dolari de la fondul american de investiţii SignalFire prin inter­me­diul căreia va dezvolta în conti­nuare pro­gra­mul de animaţie în timp real FaceRig dedicat utilizatorilor fi­nali, precum şi pentru lansarea u­nei platforme B2B (business to business).

„Banii vor fi direcţionaţi către recrutări şi investiţii în hardware, soft­­ware şi infrastructură. Până acum am oferit doar o soluţie soft­ware pentru B2C, iar de anul acesta vom lansa şi soluţia B2B. Practic, vom oferi o soluţie de tip SDK multi­platformă care va putea fi folosită de companii pentru aplicaţii online în diferite industrii – bloguri, piese de teatru sau în educaţie. Spre exemplu, copiii pot învăţa limba engleză de la o ani­maţie şi nu de la un profesor”, a de­clarat Dragoş Stăn­culescu, cofon­­dator şi CEO al Holotech Studio.