Vassilis Stavrou, şeful Mega Image: Am încheiat anul 2017 în forţă, printr-o accelerare a expansiunii. "Am intrat cu succes în Cluj şi ne-am consolidat poziţia în Bucureşti."

Autor: Cristina Bellu 10.01.2018
Retailerul belgian Mega Image, al doilea cel mai extins jucător din comerţul local, a încheiat 2017 cu un total de 596 de magazine, luna decembrie fiind cea mai activă în portofoliul reţelei prin inaugurarea a 21 de noi unităţi în Bucureşti, Cluj, Braşov, Giurgiu şi Târgovişte.
 
„Anul 2017 a fost un an bun, cu multe provocări care ne-au aju­tat să ne dezvoltăm şi să ne în­deplinim toate obiectivele propuse. Un prim succes a fost intrarea pe piaţa de re­tail din Cluj Napoca, ne-am consolidat poziţia în Bucureşti prin creşte­rea numărului de locaţii Mega Image şi Shop&Go, am lansat propria platformă de e-commerce şi, nu în ul­ti­mul rând, ne-am asu­mat un rol tot mai activ de susţinere a comu­nităţilor şi a unor cauze sociale. Aşadar, încheiem anul în forţă, printr-o accelerare a expansiunii“, spune Vassilis Stavrou, director general al Mega Image.