Cum ar fi să îţi suni părinţii şi să le spui că ai câştigat 451 milioane de dolari

Autor: Dragoş Dinu 14.01.2018

Cum îi spui tatălui tău că tocmai ai câştigat 451 milioane de dolari? Shane Missler, un tânăr de 20 de ani din Port Richey, o suburbie din Tampa, a devenit milionar peste noapte, după ce a aflat că este câştigătorul premiului Mega Millions de 451 milioane de dolari, anunţat vineri de Florida Lottery, potrivit The Washington Post.

Numerele câştigătoare, desemnate vineri noapte de Loteria din Florida, au fost 28, 30, 39, 59, 70 şi 10. Shane Missler a plecat acasă cu lozul cel mare, care a fost al patrulea cel mai mare câştig din istoria instituţiei din ultimii 15 ani. Potrivit loteriei, Missler a ales să primească suma forfetară, care se ridică la puţin peste 280 de milioane de dolari.

„Dacă există un lucru pe care l-am învăţat până acum în timpul meu scurt pe acest pământ, este faptul că cei care păstrează un spirit pozitiv şi rămân fideli se răsplătesc”, a spus Shane Missler, într-o declaraţie citată de Times. Acesta a mai spus că aşteaptă cu nerăbdare „viitorul”.

Fratele tânărului a fost prima persoană care a aflat de fabulosul premiu, înainte ca Missler să îşi anunţe părinţii în dimineaţa următoare.