Compania aeriană Ryanair va avea curse din Bucureşti spre Marsilia

Autor: Mădălina Dediu Panaete 17.01.2018

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, lansează o nouă rută din Bucureşti către Marsilia, care fi operată cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale. Biletele vor fi puse în vânzare începând de luna viitoare, atunci când programul Iarna 2018 (care începe în general octombrie-noiembrie n-red.) va fi scos la vânzare. 

Odată cu această lansare, Ryanair are o nouă campanie promoţională, astfel că a scos la vânzare locuri din Bucureşti spre celelalte destinaţii europene unde operează zboruri de la 9,99 euro pentru călătorii în perioada ianuarie – aprilie, şi care sunt acum disponibile pentru rezervări până vineri, 19 ianuarie.

“Ne bucurăm să anunţăm o nouă rută din Bucureşti către Marsilia, cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, parte a programului de iarnă 2018. Aceasta este prima din noile rute ale programului de iarnă 2018”, a declarat  Olga Pawlonka, sales and marketing manager Central and Eastern Europe în cadrul Ryanair. 

Din Bucureşti, Ryanair operează zboruri spre Bruxelles, Madrid, Berlin, Atena, Bologna, Milano, Palermo, Roma, Timişoara, Londra, Bristol şi Paphos (Cipru).