Băsescu: Iohannis s-a grăbit; Cum să nominalizezi al treilea premier PSD când nu ai director SIE?

Autori: Cătălina Mănoiu , Mediafax 26.01.2018

”Klaus Iohannis a mers pe idea să rezolve lucrurile repede. Acum nu îmi dau seama cât de repede pentru că PSD nu s-a grăbit deloc. Suntem în 26 (ianuarie-n.r.) şi dânsul a nominalizat-o pe doamna Vasilica (Viorica Dăncilă-n.r.) pe data de 16 (ianuarue-n.r.) şi până pe 29 ianuarie mai avem zile. Deci, nu ştiu de ce s-a grăbit atât de repede”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să impună un director al SIE înainte de a nominaliza pentru a treia oară un premier PSD.

”Cum nominalizezi tu pentru a treia oară prim-ministru de la PSD, când nu ai director la SIE? Nu-l pune pentru că nu se înţeleg la nume. Păi, acum îl făceam pe Dragnea afiş. Băiatule, nu o să ai niciodată premier, până când nu o să am director la SIE şi uite numele directorului. Cred că aici e problema că majoritatea a spus că la SIE vor să aibă ei”, a spus Băsescu.

Preşedintele PMP a spus că nu o eventuală suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, iniţiată de PSD, ”nu are nicio şansă să treacă”.