Restaurantul Red Angus din centrul vechi a ajuns la afaceri de 3 mil. lei

Autor: Ioana Matei 29.01.2018

Costurile materiei prime importate sunt cu până la 30% mai mari faţă de cea procurată de la un furnizor local.



Restaurantul Red Angus Steakhouse din centrul vechi al Capitalei, specializat în reţete din carne de vită, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,96 milioane de lei, potrivit datelor furnizate de Dragoş Panait, antreprenorul de 31 de ani care conduce afacerea. El a pus bazele restaurantului în urmă cu şapte ani.
 
„În primele săptămâni, stăteam în faţa locaţiei şi nu înţelegeam de ce nu funcţionează. La un moment dat treceau doi clienţi prin faţa restaurantului şi spuneau: «Domnule, aici este o măcelărie cu scaune»“, spune antreprenorul. El îşi aminteşte că în trecut conceptul restaurantelor de acest tip nu era unul cu care consumatorul din Capitală era familiarizat.