Cushman&Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de Property Management şi aduce un manager de la EKA Investment Group

Autor: Roxana Rosu 30.01.2018

Cushman&Wakefield Echinox îşi consolidează echipa de Property Management prin recrutarea Alinei Dima în funcţia de Property Manager,  ea fiind  un specialist cu o experienţă de aproape 8 ani pe piaţa imobiliară şi a coordonat anterior segmentele birouri si retail in cadrul EKA Investment Group.

Alina Dima se va ocupa de menţinerea relaţiei cu chiriaşii, coordonarea furnizorilor şi a echipelor ce asigură buna desfăşurare a activităţilor specifice unei clădiri, identificarea permanentă de noi oportunităţi de creştere a veniturilor şi livrarea serviciilor în concordanţă cu contractele încheiate.

În prezent, ea a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deţinute de grupul REWE în oraşele Bucureşti (Fundeni), Buzău, Târgovişte, Ploieşti şi Brăila.Anterior, Alina Dima a coordonat activitatea grupului EKA, gestionand proiecte imobiliare ale companiei situate în Fabrica de Glucoza 6B şi Nicolae Caramfil 57 (EKA Business Center), şi activitatea lanţului de panificaţie şi restaurante Le Grenier a Pain, precum şi magazinele de fashion sub brand-urile Only for You şi Balizza.

„Piaţa imobiliară traversează de câţiva ani un nou ciclu de creştere, dar atenţia proprietarilor trebuie în continuare să se îndrepte spre cel mai important factor, şi anume gradul de satisfacţie al chiriaşilor. Acesta se obţine atât prin volumele de vânzări, în cazul specific al retailerilor, dar şi printr-o administrare proactivă şi eficientă a spaţiilor comune. Din punct de vedere administrativ, portofoliul grupului REWE reprezintă o provocare prin distribuţia geografică şi renumele chiriaşilor, dar suntem convinşi că rezultatele proiectelor vor depăşi aşteptările tuturor.”, a spus Alina Dima, Project Manager, Cushman & Wakefield Echinox.

Alina Dima deţine două mastere, unul în Studii Administrative Europene la SNSPA şi cel de-al doilea în Istoria şi Practica Relaţiilor Internaţionale la Universitatea Bucureşti.

Departamentul de Property Management al Cushman & Wakefield Echinox administrează în prezent un portofoliu cu o suprafaţă închiriabilă de 140.000 de metri pătraţi în Bucureşti şi în ţară.