Luchi Georgescu, şefa Meda-Prod 98: Am finalizat construcţia fabricii pentru noua linie de mezeluri crud-uscate

Autor: Mirabela Tiron 01.02.2018

Antreprenoarea Luchi Geor­ges­cu, care controlează produ­că­torul de mezeluri Meda Prod 98, spune că a fina­lizat construcţia clă­dirii unde va fi pusă în func­ţiune noua linie pen­tru meze­lurile crud-uscate, o investiţie de peste 3 milioane de euro, şi că la mijlo­cul anu­lui va demara producţia.

„Construcţia a fost finalizată. Acum are loc montajul utilajelor şi vom începe probele pentru produsele crud-uscate. Cred că în mai-iunie vom da drumul la producţie. Vom vinde me­zelurile crud-uscate tot în hiper­marketuri, care vedem că se extind, toată piaţa este în creştere“, a spus pentru ZF Luchi Geor­gescu, una dintre cele mai puternice antrepre­noare din industria alimentară.

„Anul trecut ne-am îndeplinit tar­geturile. Şi pentru acest an estimăm o creş­tere cu 10% a vân­ză­rilor pentru me­ze­lu­rile fiert afu­mate. După ce punem pe piaţă şi pro­du­sele crud- us­cate vom face niş­te estimări le­gate de vân­zări“.

 În acest an, compania aniver­sează 20 de ani de când este prezentă în piaţă. Pe lâgă noua unitate de producţie, ce se întinde pe 2.000 de metri pătraţi, compania a extins şi zona de birouri pe 700 de metri pătraţi în Capitală.