Iaşiul, desemnat oraşul anului din Europa Centrală şi de Est pentru dezvoltarea industriei de IT şi de outsourcing. „Iaşiul se află în topul celor mai dinamice oraşe ale României, cu un ritm susţinut de creştere economică şi cu perspective de dezvoltare dintre cele mai sănătoase”

Autor: Adelina Mihai 05.02.2018

Municipiul Iaşi a primit titlul de Emerging City of the Year în cadrul unui eveniment organizat la Varşovia în care s-au acordat premii pentru dezvoltarea industriei de IT şi de servicii de externalizare.

Iaşul a concurat cu Debrecen (Ungaria), Kaunas (Lituania), Kosice (Slovacia), Ostrava (Cehia) şi Plovdiv (Bulgaria) la categoria „Oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală şi de Est (în afara Poloniei)”.

„Iaşiul se află în topul celor mai dinamice oraşe ale României, cu un ritm susţinut de creştere economică şi cu perspective de dezvoltare dintre cele mai sănătoase, iar acest lucru se datorează, în mare parte, tocmai dezvoltării spectaculoase a industriei IT şi de outsourcing din ultimii ani”, a spus Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, care a primit premiul.