Constantin Pruteanu, Rotar Residence: Căutăm terenuri în zona de centru-nord. Urmărim Expoziţiei, Siseşti, Bucureştii Noi, Grozăveşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu 09.02.2018

♦ Familia Eskiocak din Turcia lucrează în continuare la ansamblul Rotar Park Residence, un proiect cu peste 1.200 de apartamente şi o investiţie de 40 mil. euro.



Familia turcă Eskiocak, care a construit aproximativ 600 de apartamente în ansamblul Rotar Park Residence de pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, pariază pe centru-nord pentru un viitor proiect imobiliar şi vânează zonele Expoziţiei şi Grozăveşti, zone deja fierbinţi din punctul de vedere al construcţiilor.

„Căutăm terenuri noi pe care să dezvoltăm, nu mai vrem la periferie, ci în zona de centru-nord. Urmărim Calea Griviţei, Expoziţiei, Siseşti, Bucureştii Noi, Grozăveşti. Încă mai există terenuri disponibile în aceste zone, însă sunt foarte scumpe“, spune Constantin Pruteanu, project manager al ansamblului rezidenţial Rotar Park Residence şi reprezentant al investitorilor. Dezvoltatorii mai deţin terenuri în Chiajna şi în zona Mihai Bravu, însă nu vor să construiască nimic pe acestea deocamdată.