Grupul belgian Interparking a cumpărat o parcare de 4 mil.euro în Timişoara şi a ajuns la patru proprietăţi în România

Autor: Roxana Rosu 22.02.2018

Compania belgiană Interparking a cumpărat o parcare în Timişoara, pentru aproximativ 4 milioane de euro, în contextul creşterii afacerii operatorului în România.

În România Interparking deţine în prezent 4 parcări, dintre care 2 se află în Bucureşti, în zona Piaţa Universităţii şi o a 3-a a fost recent deschisă în Pipera.

Parcarea P700 din Timişoara are o capacitate de 520 de locuri de parcare iar parcările aflate în Bucureşti totalizează puţin sub 1.400 de locuri de parcare.

Interparking a fost reprezentantă în tranzacţie de Maravela|Asociaţii, echipa fiind coordonată de Dana Rădulescu.

„Ne bucurăm să facem parte din tranzacţii care au la bază interesul crescut al unor investitori străini, tradus în modernizarea infrastructurii şi oferirea, în cazul de faţă, a unor soluţii practice pentru probleme cotidiene. Interparking doreşte în continuare extinderea afacerii în România, aşadar bănuim că noi proiecte vor fi anunţate în viitorul apropiat.” Dana Rădulescu, Partener al Maravela|Asociaţii

Grupul Interparking este prezent în 9 ţări şi peste 360 de oraşe, deţinând în prezent 782 de unităţi ce totalizează 355.839 de locuri de parcare, la nivel european. În anul 2016, cifra de afaceri a grupului a depăşit 410 milioane de euro.