Au început businessul cu un laborator de prăjituri la parterul unui bloc şi au ajuns la afaceri de 600.000 de euro

Autor: Simona Tatu 07.03.2018

Nicoleta şi Cezar Gumeni, doi antreprenori din Iaşi, au deschis în 2009 prima cofetărie Cake Expert la parterul unui bloc, iar în prezent deţin un laborator şi patru puncte de vânzare. Zilnic, circa 300-350 de clienţi calcă pragul cofetăriilor Cake Expert.

„Cake Expert şi-a început activitatea în 2009 într-un mic spaţiu de la parterul unui bloc din Iaşi. Unitatea respectivă asigura spaţiul necesar funcţionării unui laborator de cofetărie-patiserie, dar şi a unui punct de desfacere. După câţiva ani spaţiul a devenit neîncăpător pentru numărul din ce în ce mai mare de angajaţi, astfel încât laboratorul a fost mutat într-o unitate de 200 de metri pătraţi”, a spus Cezar Gumeni, cofondator al cofetăriilor Cake Expert.