GSP, grupul controlat de Gabriel Comănescu, vrea să facă 500 de noi angajări. Vom reîncepe lucrările de foraj

Autor: Adelina Mihai 15.03.2018

GSP Holding, grupul de companii specializate în forajul marin şi în construcţii offsore deţinut de omul de afaceri constănţean Gabriel Comănescu, are în plan să recruteze peste 500 de angajaţi anul acesta care să lucreze în noile proiecte în care este angrenată compania.

„Recrutăm personal pe toate palierele din industrie, de la personal naval (ofiţeri, marinari, comandanţi) şi foraj (ingineri, mecanici, electricieni, barge operatori) la sudori certificaţi în domeniul naval şi offshore, lăcătuşi, tubulatori (fitter), macaragii, legători de sarcină (rigger), stivuitori, operatori maşini debitare, tehnicieni, dar şi ingineri navali, economişti, document controller, dar şi alte poziţii“, a spus, pentru ZF Radu Petrescu, purtătorul de cuvânt al GSP Holding. În prezent, în cadrul grupului GSP (Grup Servicii Petroliere) lucrează 350 de angajaţi. Cum se explică această nevoie masivă de recrutare de personal?

„Piaţa a fost blocată în ultimii ani ca urmare a preţului mic al barilului de petrol, însă trendul actual este pe ur­care, astfel încât în momentul de faţă suntem într-un nou start. În acest an, vom începe lucrări de foraj marin sau construcţii marine atât în Marea Neagră, cât şi în Marea Egee şi Marea Marmara“, a mai spus Radu Petrescu.