Cum face această femeie bani din nefericirea oamenilor cu foarte mulţi bani

Autor: Business Magazin 25.03.2018
Au tot ce şi-ar fi putut dori vreodată, sunt putred de bogaţi, din familii sus-puse, ba chiar de sânge nobil, însă toate aceste lucruri nu le aduc fericirea.
 
Mulţi milionari îşi doresc un copil, însă, din motive diverse, cum ar fi faptul că nu au întâlnit nicio persoană de acelaşi nivel cu ei, nu şi-au putut împlini visul. Cu toate acestea, o englezoaică este gata să le ofere o soluţie, contra unei sume deloc mici. 
 
Fiona Thomas a fondat, în 2014, agenţia The Stork. Aici, contra unei sume de aproximativ 11.500 de euro, se pot înscrie cei care îşi doresc copii, dar nu au găsit încă partenerul potrivit. Cum taxa de înscriere nu este deloc mică, se înţelege că şi cei care se înscriu fac parte din cele mai înalte clase sociale.  
 
După inscrierea în baza de date, urmează testele ADN şi de compatibilitate, pentru a stabili cu cine te potriveşti cel mai bine. Ideea de bază este să devii părinte, însă fondatoarea companiei povesteşte că, în multe cazuri, cei doi părinţi se îndrăgostesc şi ajung să îşi întemeieze o familie.
 
Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro