​Ioan Iacob Floria, Aramis: O flexibilitate mai mare între mediul de afaceri şi modul în care se administreză fondurile europene ar ajuta

Autor: Simona Tatu 02.04.2018


Majoritatea companii aleg să se finanţeze cu ajutorul băncilor, în contextul în care absorbţia fondurilor europene este greoaie şi necesită timp. Astfel că, o flexibilitatea şi o legătură mai strânsă  între mediul de afaceri şi modul în care se administrează fondurile europene ar putea ajuta beneficiarii, este de părere Ioan Iacob Floria, Chief Financial Officer la Aramis, prezent în cadrul conferinţei ZF Investiţi în România!

”Pentru noi a fost mai uşor să apelăm la partenerii din zona bancară decât la fonduri EU, se mişcă mult mai repede şi sunt mult mai flexibili. Timpul costă bani. Seriozitatea se stabileşte în timp, iar noi nu ne permitem să întârziem o lună. Pentru simplitate, chiar dacă este mai scumpă, apelăm la bănci. O flexibilitate mai mare între mediul de afaceri şi modul în care se administreză fondurile europene poate ne-ar ajuta”, a spus Ioan Iacob Floria. 

Ce a mai declarat Ioan Iacob Floria: