Oltchim a ales un nou manager pentru conducerea Direcţiei Petrochimice Bradu, în locul lui Marius Pîrvu, numit preşedinte ANPC

Autor: Roxana Rosu 03.04.2018

Oltchim l-a desemnat pe Zdru Dumitru la conducerea Direcţiei Petrochimice Bradu, în locul lui Marius Pirvu, care a fost numit pe 28 martie în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

”Pentru perioada in care contractul individual de munca este suspendat, atributiile de semnare, reprezentare, coordonare si conducere, sarcinile precum si responsabilitatile functiei sunt delegate domnului  Zdru Dumitru”, a anunţat marţi Oltchim.

Marius Pîrvu este şi consilier în Consiliul Judeţean Argeş, pe listele PSD.

Conform celui mai recent plan de reorganizare a Oltchim, compania a vândut sau vinde nouă pachete de active – şase uzine, serviciul de ecologizare, un lot de 1.010 vagoane de marfă, divizia de materiale de construcţii.
 
În luna decembrie Chimcomplex Borzeşti, companie a omului de afaceri Ştefan Vuza, a preluat activelor din pachetele cinci pachete şi unul parţial, pentru 582 milioane de lei (127 de milioane de euro).

Oltchim a intrat în procedură de insolvenţă la 30 ianuarie 2013, iar consorţiul format din Rominsolv SPRL şi BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar.