Mustafa Korkmaz, general manager, Yildiz Entegre România: Există potenţial de business în România, dar legislaţia ar trebui modificată în unele aspecte

Autor: Georgiana Mihalache 04.04.2018

România prezintă potenţial de business, dar legislaţia ar trebui modificată în unele aspecte, a declarat Mustafa Korkmaz, general manager, Yildiz Entegre România, la conferinţa ZF Investiţi în România!, eveniment organizat de Ziarul Financiar, în parteneriat cu BCR, Deloitte, NNDKP, platforma de investiţii ROCA, ANA Hotels şi Terapia. 

“Am căutat ţările pentru a vedea unde e potenţial şi am ales România pentru că este o piaţă bună, creşte în Europa, Suntem la sfârşitul fazei de construcţie pentru investiţia noastră. Există potenţial în România, însă trebuie să facem câteva schimbări la nivelul legilor.”

El a precizat că Yildiz Entegre nu a contractat niciun ajutor de stat din România, din cauza perioadei îndelungate de aşteptare.

“Dacă decid azi să fac o investiţie în România, o perioadă este ocupată de realizarea proiectului şi apoi voi mai aştepta un an. Astfel, dacă vrem să facem o investiţie astăzi, vom începe peste doi ani, dacă guvernul acceptă proiectul.”