Doi tineri antreprenori români au nevoie de votul vostru: Aplicaţia Tabăra Virtuală poate primi o finanţare de 20.000 de dolari în finala mondială a unei competiţii de start-up-uri, dacă îi votaţi

Ziarul Financiar 04.04.2018

Tabăra Virtuală, un business care aduce produse proaspete de la fermierii locali către farfuriile din oraşe, reprezintă România în finala mondială a Chivas Venture, o competiţie globală pentru antreprenoriat.  

România participă pentru al treilea an consecutiv în competiţie Chivas Venture, un proiect demarat de Chivas Regal. Timp de trei săptămâni, în perioada 4 – 25 aprilie, oamenii au la dispoziţie un singur vot pentru care să îşi susţină business-ul preferat. Finanţarea de 200.000 de dolari în această etapă a competiţiei va fi distribuită, în funcţie de numărul voturilor, către fiecare dintre cei 27 de finalişti.

Roxana Bitoleanu, co-fondator Tabăra Virtuală, va reprezenta România în finala globală a competiţiei, unde concurează alături de alţi 26 de antreprenori din ţări de pe tot globul.

„Participarea în Chivas Venture este o oportunitate unică pentru dezvoltarea abilităţilor de business cu impact social’’, a declarat Roxana Bitoleanu.

Taraba Virtuală este o aplicaţie mobilă gratuită care conectează micii fermieri cu oamenii care trăiesc în oraşele de lângă ei.