Foarfeca lui Cristiano Ronaldo din meciul de marţi seară trimite acţiunile Juventus Torino la minimul ultimelor opt luni

Autor: Liviu Popescu 05.04.2018

Acţiunile clubului italian de fotbal Juventus au scăzut miercuri dimineaţă cu până la 8% şi au ajuns la minimul ultimelor opt luni după ce echipa italiană a fost învinsă acasă de Real Madrid în prima manşă a sferturilor de finală a Ligii Campionilor, potrivit Bloomberg.

Al doilea gol a fost marcat de Cristiano Ronaldo, într-o execuţie în stilul foarfecă de la aproximativ 12 metri de poarta celor de la Juventus. Potrivit unor publicaţii cu profil sportiv, acesta este catalogat ca fiind cel mai frumos gol din ultimii ani. Acţiunile Juventus, care au pierdut 18% din valoare de la începutul anului, au înregistrat cea mai mare scădere din cele 22 de titluri regrupate în indicele STOXX Europe Football Index, potrivit Bloomberg.

Echipa italiană de fotbal are şanse mici de a ajunge în semifinalele Ligii Campionilor după eşecul de marţi seară. Juventus Torino este controlată de familia Agnelii, care deţin şi Ferrari şi Fiat Chrysler. Juventus are 667 mil. euro capitalizare.