Investiţia care aduce 800 de dolari zilnic şi pe care oricine o poate face

Autori: Florin Casota , Business Magazin 13.04.2018

Achiziţia proprietăţilor imobiliare pentru ca apoi să le vinzi sau să le închiriezi este o metodă foarte veche pentru a câştiga bani în plus. Cum populuaţia globului creşte şi numărul de locuinţe avansează într-un ritm redus, preţul caselor şi apartamentelor creşte zilnic. În unele locuri mai mult, în altele mai puţin. San Jose este oraşul din Statele Unite unde valoarea unei case creşte cu 800 de dolari în fiecare zi.

În medie, un proprietar din State Unite câştigă cam 50 de dolari în fiecare zi, potrivit unei analize Zillow, companie de real-estate. Creşterile de preţuri în unele părţi ale SUA au fost semnificativ mai mari. În oraşele în plină dezvoltare, ce au devenit hub-uri tehnologice, preum San Jose, San Francisco şi Seattle, aprecierea casei tipice într-un an este echivalentul unui salariu anual de şase cifre.

De exemplu, preţul unei case din San jose creşte cu 99 de dolari pe oră sau cu 798 de dolari pe zi. Asta înseamnă o sumă de peste 200.000 de dolari pe an. Preţul unei locuinţe din San Francisco creşte zilnic cu 481 de dolari, în timp ce preţul unei locuinţe din New York avansează cu 337 de dolari pe zi.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro