Banca Transilvania lansează Creditul Online: Clienţii pot obţine o finanţare de până la 5.000 de euro direct de acasă

Autor: Dragoş Dinu 13.04.2018

Clienţii Băncii Transilvania pot obţine până la 5.000 de euro pentru finanţarea proiectelor personale, în maxim o zi de la aplicarea online pe siteul băncii. Dobânda împrumutului este fixă, iar perioada de creditare este de 1 – 5 ani, anunţă banca printr-un comunicat de presă.

Potrivit BT, etapele de acordare a împrumutului sunt simplificate faţă de un credit clasic, ceea ce presupune aplicarea pe siteul băncii şi primirea online a ofertei, după care beneficiarul trebuie să ajungă în cadrul băncii pentru semnarea documentaţiei.

Clientul are posibilitatea să-şi creeze un spaţiu personalizat, cu detalii despre statusul aplicaţiei de credit. Apoi, banca va informa persoana care a aplicat – inclusiv prin intermediul unui SMS - cu privire la trimiterea ofertei, ofertă care poate fi consultă şi online.

Solicitantul se poate programa online, alegând locaţia şi ora dorită, pentru semnarea documentaţiei la Banca Transilvania.

Cei care nu sunt clienţi BT şi doresc să aplice pentru Creditul Online au posibilitatea de a-şi deschide online un cont curent în timpul aplicării pentru cel mai nou produs al Băncii Transilvania, cont care va fi activat odată cu venirea la bancă, se arată în comunicat.