Dezvoltatorul Genesis Property investeşte 1,5 mil. euro în amenajarea unei piscine exterioare în cadrul parcului de birouri West Gate din vestul Capitalei

Autor: Cristina Bellu 18.04.2018

Genesis Property, companie controlată de antreprenorul local Liviu Tudor, investeşte 1,5 milioane de euro în construirea unei piscine exterioare care va fi amplasată în cadrul parcului de birouri West Gate din vestul Capitalei.

”Ştim că angajaţii companiilor vor să fie activi, mulţi dintre ei îşi doresc să îşi reîncarce dimineaţa bateriile prin sport în aer liber, iar după orele petrecute la birou, să se relaxeze la soare.”, spune Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property.

Construcţia piscinei este prevăzută cu o pistă de alergare şi roller blading şi va avea o capacitate totală de 200 locuri pe şezlong.

Pentru încălzirea apei din piscină, dar şi a celei menajere, se va folosi energie regenerabilă, generată de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigaţie vor capta apa de ploaie şi o vor recircula pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

„Construcţia piscinei împreună cu pista de alergare şi roller blading aduce valoare adăugată demersului nostru de a îmbunătăţi continuu experienţa angajaţilor din West Gate”,  a explicat Ştefan Tudos, vicepreşedintele companiei Genesis Property.

West Gate Business Park este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a staţiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafaţă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi.

Printre companiile care au sediul în parcul de birouri se numără Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.