Liviu Dragnea, replică pentru Iohannis pe tema scăderii salariilor: Este o minciună

Autor: Valentin Pircalabu 18.04.2018

“Este o minciună. Îmi pare rău. Nici nu mai vreau să folosesc cuvinte mesteşugite. Este a nu ştiu cîta oară când spune lucrul acesta asta, este o minciună. Nu există salariu, un venit mai mic decât decembrie 2016. Au început miniştri să înceapă să explice, în mod serios, să prezinte realitatea”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, schimbările aduse de PSD nu aduc decât bulversări şi incertitudini, afirmând că social-democraţii au mărit salariile până le-a micşorat, iar acum vor să desfiinţeze Pilonul II de pensii.

”Cred că aceste veşnice schimbări nu aduc decât bulversări şi incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcţionează în România, a schimbat sistemul de impozite şi taxe, a mărit salariile până le-a micşorat, acum vrea să desfiinţeze pilonul II de pensii, nu este bine aşa. Se poate guverna aşa, dar nu cu rezultate bune. Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulţi ani şi PSD a fost acolo, în Parlament, nu cred că poate să facă abstracţie de faptul că această decizie a fost luată de toţi factorii politici, nu cred că este bine”, a declarat Klaus Iohannis.