Accident auto demn de cascadoriile de la Hollywood, într-o intersecţie din România. VIDEO camere de supraveghere

Autor: Mediafax 19.04.2018

Trei persoane au ajuns la spital, în timpul nopţii de miercuri spre joi, după ce o maşină în care se aflau a trecut pe roşu la semafor, în Brăila, s-a ciocnit cu un alt vehicul şi s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, apoi a lovit un stâlp şi gardul unui refugiu pentru tramvaie.

Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost vorba de coliziunea dintre două maşini, după ce unul dintre şoferi a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric.

„În accident au fost implicate doua vehicule. Unul care circula pe Calea Călăraşilor, dinspre Primărie, şi care a intrat în coliziune cu altul ce venea de pe strada Griviţei. Din cercetările efectuate a rezultat că şoferul primului vehicul, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, care circula pe Calea Călăraşilor, nu a respectat culoarea roşie a semaforului. Cel de-al doilea şofer are vârsta de 40 de ani, din Brăila. În urma accidentului, au rezultat trei victime, toate din maşina care s-a răsturnat”, a spus Dan.

Potrivit poliţiştilor, după ce a lovit maşina care circula regulamentar, vehiculul care a trecut pe culoarea roşie a semaforului s-a răsturnat, la lovit un stâlp şi refugiul pentru tramvaie.

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro