Wallberg Properties a terminat construcţia de 83 de apartamente din Braşov şi urmează să mai construiască 97 în cadrul proiectului rezidenţial Sunnyville

Autor: Răzvan Botea 23.04.2018

După ce a vândut 81 din cele 83 de apartamente din prima fază a proiectului, dezvoltatorul Wallberg Properties pregăteşte intens lucrările de construcţie la a doua fază a proiectului, clădirea Garden, totalizând aproape 100 de unităţi. . Prima etapă, ce a demarat în 2015, va fi finalizată în luna mai, în mai puţin de 2 ani.

În ceea ce priveşte faza II, aceasta cuprinde construcţia a 97 de apartamente, valoarea proiectului depăşind 6,2 milioane de euro.

"Am organizat deja şantierul şi vom construi foarte rapid faza II. Spre deosebire de prima etapă, introducem un concept nou, acela de grădini verticale care se potriveşte foarte bine în zona în care dezvoltăm, una din cele mai verzi zone ale Braşovului. Vom integra soluţii tehnice de ultimă generaţie care să aducă elemente utile în viaţa viitorilor locatari, dezvoltând astfel un concept de locuire", declară Valentin Morar, dezvoltatorul proiectului.

Faza II a proiectului Sunnyville Residence va fi compusă dintr-un mix de apartamente. În clădire vor exista 27 studiouri, 57 de apartamente cu 2 camere, 11 unităţi cu 3 camere şi 2 apartamente cu 4 camere. Clădirea va fi construită în 18 luni, astfel încât toate apartamentele contractate să fie predate până la finalul anului 2019. Pentru această etapă, dezvoltatorul beneficiază de o finanţare de 3.9 milioane de euro de la Piraeus Bank.

Sunnyville Residence este situat în cartierul Răcădău din Braşov.