Atacat din toate părţile: După ce a luat prânzul la Ambasada Chinei, Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA

Autori: Firuta Flutur , Mediafax 27.04.2018

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri, la sediul central DNA. Liderul PSD este urmărit penal de DNA în dosarul Tel Drum, pe numele lui procurorii DNA formulând cinci capete de acuzare.

Întrebat de jurnalişti în ce calitate a fost chemat şi în ce dosar, Liviu Dragnea a refuzat să comenteze şi a spus că va face precizări la ieşire.

“Tot pe aici o să ies. Să recunosc o vină pe care nu o am? ...Înţeleg că nu mai vreţi să vorbim după”, a spus Liviu Dragnea.

Procurorii DNA nu au oferit informaţii referitor la motivul prezentării preşedintelui PSD la sediul central al DNA, vineri.

Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pe numele lui procurorii DNA formulând cinci capete de acuzare. Şeful PSD este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false pentru obţinerea frauduloasă de fonduri europene, dar şi de abuz în serviciu în legătură cu favorizarea firmei Tel Drum în privinţa acordării de contract. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării OLAF (Oficiul european antifraudă).