Centrade Integrated, agenţia de publicitate fondată de Radu Florescu, a fost preluată de reţeaua Cheil Worldwide

Autor: Roxana Rosu 02.05.2018

Cheil Worldwide, una dintre cele mai importante reţele de comunicare pe plan global, a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni al agenţiei de publicitate Centrade Integrated, fondată de Radu Florescu, ca parte a strategiei de a construi platforme de business care sa susţină viitoarea extindere printr-o activitate intensă de fuziuni şi achiziţii.

Înfiintata in 1993, Centrade Integrated, parte a Centrade USA Group, agentie de publicitate de top cu sediul central in Romania si cu o prezenta semnificativa in sud-estul Europei, ofera o gama larga de solutii de comunicare la nivel european, de la ATL sau BTL, pana la digital sau retail. Centrade Integrated are un portofoliu solid de clienti in Romania, Serbia, Croatia si Ungaria.

"Ne bucuram sa fim cu adevarat integrati in reteaua Cheil. Colaborarea noastra din ultimii doi ani a produs rezultate importante pentru clientii nostri si ne dorim ca pe viitor sa devenim tot mai vizibili in regiune, in zona de marketing digital.”,  a comentat Radu Florescu, CEO Centrade Integrated.