Actriţa Draga Olteanu Matei este internată la Spitalul din Piatra Neamţ

Autor: Ciprian Nedelcu 03.05.2018

Actriţa Draga Olteanu Matei a fost internată în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, aceasta aflându-se, joi, sub supravegherea medicilor din cauza unor probleme de sănătate apărute pe fondul vârstei înaintate, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

„Doamna a fost internată la noi de duminică, fiind sub supravegherea medicilor. Legat de starea dumneaei nu vă pot oferi mai multe detalii, fiind vorba despre respectarea legislaţiei privind confidenţialitatea datelor pacienţilor“, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Burghelea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Potrivit unor surse medicale, starea actriţei nu este gravă, aceasta urmând a fi externată în câteva zile, aceasta având probelem medicale apărute pe fondul vârstei înaintate.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani, s-a stabilit de mai mulţi ani la Piatra Neamţ.

Marea actriţă este născută pe data de 24 octombrie 1933 la Bucureşti. Draga Olteanu Matei este o apreciată actriţă de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, în numeroase filme şi la televiziune.

Reprezentantă a „generaţiei de aur“ a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat, ea jucând în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru şi având peste 100 de roluri în televiziune.