Retailerul Bebe Supermarket ajunge la trei magazine în Bucureşti, după ce a intrat în Mega Mall

Autor: Roxana Rosu 07.05.2018

Retailerul cu produse pentru bebeluşi Bebe Supermarket, deţinut de Afrodita Pîrcălăbescu şi de Dragoş Vladu, a deschis un nou magazin, în Mega Mall, al treilea din Bucureşti, după cele din Militari şi AFI Cotroceni.

Magazinul are o suprafaţă de 1.000 mp şi include aproximativ 15.000 de articole destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 3 ani, jucării, dar şi produse cosmetice, dermato-cosmetice şi de îngrijire destinate adulţilor.

De asemenea, clienţii vor putea achiziţiona şi produse farmaceutice eliberate fără prescripţie medicală. Portofoliul include şi cărucioare, pătuţuri, sisteme de monitorizare a celor mici, dispozitive de tratare a aerului, o gamă extinsă de biberoane sau roboţi de bucătărie. Oferta este completată de articole pentru transport şi pentru camera copilului, dar şi de produse de igienă, precum şi sortimente de lapte şi mâncare pentru nou-născuţi.

De la începutul anului, Mega Mall, centru dezvoltat de NEPI Rockcastle, a semnat alte cinci noi parteneriate – cu Hummel, Under Armour, Sizzer (primul magazin din Capitală al brandului), Sbarro şi Secom.

Odată cu deschiderea magazinului Hummel, Mega Mall ajunge la o poziţionare puternică în zona brandurilor de sport, numărând în prezent 12 magazine din această arie – Hervis, Intersport, Buzz, Sport Vision, Sizzer, Under Armour, Various Brands, 4F, Nike, Adidas, Office Shoes şi Hummel.