Dragnea, în ultimul cuvânt din dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu: Nu am comis niciuna dintre fapte. Muncesc în folosul comunităţii de 20 de ani

Ziarul Financiar 15.05.2018

"Susţin cu toată tăria nevinovăţia mea. Nu am comis niciuna din fapte. (..) Muncesc în folosul comunităţii de 20 de ani. Solicit achitarea", le-a spus Liviu Dragnea judecătorilor.

Un al inculpat, Şefu Olguţa, le-a spus judecătorilor plângând că este de acord cu munca în folosul comunităţii.

"Nu ştiu de ce am ajuns aici. Nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat. Sunt de acord cu munca în folosul comunităţii. Procurorul m-a întrebat ce aş face în locul lor, dacă aş trimite rechizitoriul. Am spus că nu, pentru că sunt nevinovată", a susţinut aceasta.

"Acest proces este un proces forţat, nemeritat, care a distrus întreaga mea viaţa. Profesional, familial. Dacă as fi ştiut o clipă că Adriana Botorogeanu nu venea la serviciu vă asigur că aş fi făcut orice.(..)Am două mari realizări in protecţia copilului: unul la Londra şi unul Amsterdam. Astea sunt realizările, nu procesul. Vă spun pe onoarea mea că procesul mi-a distrus viaţa. Vă rog să îmi iertaţi aceste patimi pentru că sunt un om sensibil. În Protecţia Copilului nu poate să lucreze oricine dacă nu are inimă. E jenant să nu îţi mai dai bonjour cu colegii cu care ai mâncat salată de roşii. Sunt de acord să prestez munca deşi, aşa cum a spus Liviu Dragnea, la DGASPC am prestat muncă în folosul comunităţii", a spus Rodica Miloş.

Judecătorii vor anunţa prima sentinţă pe 29 mai. Procurorii au cerut închisoare cu executare pentru toţi inculpaţii din dosar. În cazul Bombonicăi Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, DNA şi-a retras acuzaţiile pentru că aceasta a achitat prejudiciul.