Cristian Ionescu, master francizat Expense Reduction Analysts (ERA): Rolul nostru este să reducem costuri non-esenţiale şi putem lucra pe mai multe segmente de cost

Autor: Răzvan Botea 21.05.2018

ERA este franciza numărul 1 în lume în materie de companii de consultanţă specializate în optimizarea costurilor, cu prezenţă în 36 de ţări, în Europa 25 de ţări cu peste 300 de francizaţi şi se adresează companiilor care au afaceri de sub 100 de milioane de euro, dar peste 25 mil. euro, a spus Cristian Ionescu, master francizat Expense Reduction Analysts (ERA), în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”, în parteneriat cu francize.ro.

„De regulă noi mergem către client, dar există şi situaţia inversă. Printre clienţii noştri se numără A & D Pharma, World Class şi Decathlon. Acesta din urmă este clientul nostru la nivel internaţional.”

Ce a mai spus Cristian ionescu în cadrul Forumului de franciză Transilvania:

♦ Am fost director general la Coface pentru România şi alte ţări, însă chemarea antreprenoriatului era puternică şi după nouă ani am zis că e momentul să mă întorc şi să fac ceva pentru mine.

♦ Dacă nu are vibraţia de antreprenor, unui partener îi va fi foarte greu să se adapteze.

♦ Căutăm oamenii care au experienţă în domeniul afacerilor.

♦ Zona de Vest a româniei este ca o Germania industrială.