Noi detalii în cazul incendiului de la benzinărie: Şoferul a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc

Autor: Vasile Magradean 29.05.2018

Incendiul care a izbucnit, marţi, la o maşină aflată într-o benzinărie din Cluj-Napoca ar fi fost provocat chiar de şofer, care şi-ar fi pus benzină într-o canistră, a stropit maşina în interior, apoi a urcat şi şi-a dat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că nu a fost stabilită identitatea bărbatului decedat.

„Un bărbat a decedat în propria maşină după ce aceasta a luat foc. Conform primelor verificări, decesul ar fi survenit în urma unei autoincendieri a autoturismului. Se efectuează cercetarea la faţa locului, cu criminalişti, poliţişti de la Investigaţii Criminale. Deocamdată nu a fost stabilită identitatea bărbatului”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat la rândul lor corespondentului MEDIAFAX că, în urma vizionării camerelor de supraveghere ale benzinărieri, anchetatorii au tras concluzia că ar fi fost vorba de o sinucidere.

„Bărbatul şi-ar fi pus combustibil într-o canistră, ar fi stropit interiorul, după care s-a urcat pe bancheta din spate a maşinii şi şi-a dat foc. Pe camere se vede cum izbucnesc flăcările”, au precizat sursele citate.

Incendiul a izbucnit la o maşină aflată în benzinărie pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, iar după ce pompierii au stins focul, în interior a fost găsită o persoană carbonizată.