Lista jucătoarelor care vor participa la BRD Bucharest Open, cel mai important turneu de tenis feminin din România. Printre sportive se regăsesc 5 românce

Ziarul Financiar 06.06.2018

Turneul WTA de la Bucureşti va debuta la jumătatea lunii iulie. FRT a publicat lista jucătoarelor care şi-au anunţat prezenţa la cel mai important turneu de tenis feminin din România.

Înscrierile pentru “BRD Bucharest Open” s-au încheiat, pe lista jucătoarelor care vor intra în competiţie aflându-se 17 jucătoare din top 100 WTA. Cel mai important nume este cel al letonei Anastasija Sevastova, locul 19 mondial. În turneul care va avea loc la Arenele BNR, vor participa şi 5 sportive din România, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Turneul de la Bucureşti a fost câştigat anul trecut de Irina Begu, care s-a impus în finală în faţa Juliei Goerge(Germania), cu scorul de 6-3, 7-5. Irina a fost învingătoare şi în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Raluca Olaru. Cele două au învins perechea Elise Mertens (Belgia)/ Demi Schuurs (Olanda), cu un dublu 6-3.