EXCLUSIV PROSPORT | Anunţul îngrijorător al lui Hănescu, după ce Halep a câştigat Roland Garros. Ce se întâmplă cu Darren Cahill: "Nu cred că va sta mult cu Simona. E acel tip de antrenor"

Autor: Pro Sport 11.06.2018

Victor Hănescu a vorbit la ProSport LIVE despre cei mai importanţi antrenori din cariera Simonei Halep, Firicel Tomai şi Darren Cahill, şi a evidenţiat obstacolele care i-au ieşit în cale actualului lider mondial în drumul către titlului de la Roland Garros. 

Sloane Stephens s-a înclinat în ultimul act al turneului de al Roland Garros, după o finală începută foarte greu de Simona, dar continuată în stil de mare campioană. "A fost un meci greu. Era foarte multă presiune, chiar dacă eram convins că va câştiga. Începutul nu a fost uşor. S-a văzut presiunea, că a intrat puţin tensionată. Inevitabil, te-ai fi gândit că lucrurile nu mergeau, dar experienţa acumulată a ajutat-o să revină. E o presiune enormă. Aceşti demoni sunt în mintea ta şi te fac să nu joci bine. Pur şi simplu de blochezi şi nu joci cel mai bun tenis al tău. E de apreciat ce a făcut Simona, pentru că nu e uşor să treci peste acest prag şi a avut nevoie de un set", a declarat Hănescu, la ProSport LIVE. 

Citiţi continuarea pe ProSport