Probleme pentru Donald Trump: Principalul consilier economic al lui preşedintelui SUA, Larry Kudlow, a suferit un infarct

Autor: Alex Ciutacu 13.06.2018

Larry Kudlow, proeminentul comentator economic care s-a alăturat administraţiei Trump anul acesta ca principal consilier economic al lui Trump, a suferit un infarct „foarte uşor”, potrivit CNBC care a citat declaraţiile trimise de Casa Albă.

Kudlow este tratat la Centrul Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, spune Sarah Huckabee Sanders, secretar de presă. Ea spune că Kudlow este în stare bună şi că „se simte bine”.

Kudlow, director al Consiliului Economic Naţional, s-a alăturat echipei lui Trump săptămâna trecută în Canada pentru întâlnirea liderilor G7.

Cu câteva minute înainte ca Trump să se întâlnească cu liderul nord-coreean Kim Jong Un în Singapore, preşedintele a postat un mesaj pe reţeaua socială Twitter: „Marele nostru Larry Kudlow, care a lucrat atât de mult la tratatul comercial şi la situaţia economică, a suferit un atac de cord”.

Kudlow a apărut duminică la postul de televiziune CNN pentru a susţine afirmaţiile lui Trump, conform cărora acesta a fost luat prin surprindere de criticile prermierul canadian, Justin Trudeau.

Larry Kudlow l-a înlocuit la Casa albă pe Gary Cohn, un fost executiv al Goldman Sachs care a părăsit administraţia după ce a avut o dispută cu Trump pe baza tarifelor comerciale pe oţel şi aluminiu.