Italienii de la Custom măresc producţia de case de marcat din România şi estimează venituri locale cu peste 60% mai mari în 2018

Autor: Ioana Nita 15.06.2018

♦ Grupul italian vrea să vândă peste 100.000 de unităţi.



Custom Production Europe SRL (CPE), subsidiara locală a grupului italian Custom, spe­cia­lizat în dezvoltarea de echi­pa­mente şi software pentru auto­matizarea punctelor de vânzare, va mări producţia fabricii din ju­deţul Caraş-Se­ve­rin cu circa 30-40% în umătoarea pe­rioadă, în condiţiile în care compania a intrat direct pe piaţa locală a caselor de marcat odată cu intrarea în vi­goare a noii legi pri­vind conectarea acestora la servere ANAF.

„În prezent avem parteneriate cu 112 dealeri la nivel naţional, iar alţi 27 de dealeri sunt în proces de autorizare pentru a putea vinde produsele Custom. Vom mări producţia de case de marcat din fabrica de la Glimboca cu circa 30-40% anul acesta. Pe durata acestei perioade, de boom pe piaţa fiscală, producţia celorlalte componente va fi redirecţionată către celelalte unităţi de producţie ale grupului“, a declarat pentru ZF Marius Ursulescu, directorul general al Custom Production Europe SRL (CPE).