Cristian Borcea, după ce a fost eliberat: Trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie

Autori: Firuta Flutur , Mediafax 02.07.2018

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat, luni, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare, după ce magistraţii Tribunalului Ilfov au decis să-i admită cererea de eliberare condiţionată. 

Afaceristul a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost încarcerat din luna martie a anului 2014, după ce a fost condamnat, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Cristian Borcea a fost aşteptat la ieşirea din Penitenciarul Jilava de către iubita sa, Valentina Pelinel.

"A fost o perioadă foarte grea, nu ştiu treceam dacă nu aş fi avut-o pe Valentina, este cel mai greu departe de copil şi de Valentina. Trebuie să merg cel puţin o lună de uile la psihiatrie. O perioadă aşa de lungă nu trece fără urme ", a declarat Cristian Borcea, la ieşirea.

Cererea de eliberare admisă de Tribunalul Ilfov vine în condiţiile în care, până acum, instanţa i-a respins de două ori cererea de liberare condiţionată. În motivarea respingerii, magistraţi au precizat că timpul petrecut de Cristian Borcea în detenţie este insuficient şi că, deşi a spus că cei şapte copii au nevoie de tată, oricum el va locui cu mama sa, nu cu vreunul dintre minori.